Βενγκέρ για Κρόιφ: Ηταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν, κάπνιζε και έπαιζε - iefimerida.gr

Βενγκέρ για Κρόιφ: Ηταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν, κάπνιζε και έπαιζε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από το θάνατο του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ, ωστόσο ακόμη γίνεται εκτενής αναφορά στο όνομα του και τα κατορθώματα του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για τον «Ιπταμένο Ολλανδό», που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο, και αφού αποκάλυψε πως ήταν το πρότυπό του τον περιέγραψε ως τον Ντέιμς Ντιν του ποδοσφαίρου. «Ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ήμουν παιδί γιατί δεν ήταν πολύ μεγαλύτερός μου και έκανε πολλά πράγματα στο χορτάρι τα οποία εγώ δεν μπορούσα", ανέφερε αρχικά ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ και θυμήθηκε κατόπιν τον Αμερικάνο ηθοποιό που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή «Ήταν κάπως σαν ένας Τζέιμς Ντιν του ποδοσφαίρου - κάπνιζε και έπαιζε. Τον είδα ν' αγωνίζεται εναντίον μας στο Στρασβούργο και ενώ προηγουμένως είχε φάει ένα σάντουιτς. Στο γήπεδο όμως ήταν ο καλύτερος. Είχε αυτού του είδους την έκφραση ελευθερίας στον τρόπο που συμπεριφερόταν και αυτή τη δύναμη της προσωπικότητας που ήταν εντελώς μοναδική εκείνη την περίοδο. Αυτή η προσωπικότητα σημάδεψε εμένα και όλη τη γενιά μου. Και ο Μισέλ Πλατινί είχε την ίδια ακριβώς εντύπωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κροιφ Βενγκέρ Τζέιμς Ντιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ