Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Εργων Τέχνης της Ελλάδος διοργανώνει 8, 9 & 10 Απριλίου το καθιερωμένο μεγάλο παζάρι στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ (Εργοστάσιο Πουλοπούλου).

Έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, γκραβούρες, πίνακες, ξυλόγλυπτα, αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης και κάθε είδους μικροαντικείμενα, επιλεγμένα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα, θα διατίθενται σε τιμές παζαριού, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες κάθε ηλικίας και αγοραστικής δύναμης, να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με ό,τι καλύτερο διατίθεται στην αγορά.

Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκθεση με θέμα τη Σπείρα
Στον ίδιο χώρο, τα μέλη του Σωματείου με την υποστήριξη του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν παράλληλη θεματική έκθεση έργων και αντικειμένων με τίτλο «To οδοιπορικό της Sπείρας στην παλιά Αθήνα». Η σπείρα ως σύμβολο χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα στον ελλαδικό χώρο. Τη συναντάμε παντού, σε κάθε μορφή τέχνης αλλά και ως αντικείμενο της καθημερινής μας ζωής.

Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην έκθεση παρουσιαστούν αντικείμενα τέχνης από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, ενώ θα συμμετάσχει και η διακεκριμένη εικαστικός Μαρία Παπαδημητρίου με το έργο «the Roma-coat». Επίσης το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» θα παρουσιάσει μια δημιουργία των μαθητών της από papier mâche.

Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Θεατρική παράσταση
Κατά την τελετή των εγκαινίων της Παρασκευής, θα παρουσιαστεί στιγμιότυπο από το θεατρικό «Τερεζίν», σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη. Πρόκειται για έργο βασισμένο σε όσα συνέβησαν στο στρατόπεδο «Theresienstadt» κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο 10ο Παζάρι Αντίκας - Από παλιά αυθεντικά έπιπλα μέχρι γκραβούρες, σε χαμηλές τιμές [εικόνες] | iefimerida.gr 3

10ο Παζάρι Αντίκας
Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Απριλίου
Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ: (Εργοστάσιο Πουλοπούλου) Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης στο Θησείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ