Τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται στο Ιράκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται στο Ιράκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βομβιστής – καμικάζι του ISIS, είχε σκοπό να ανατιναχθεί και μαζί του να πάρει όσους περισσότερους Ιρακινούς στρατιώτες μπορούσε. Δεν πρόλαβε όμως να πατήσει το κουμπί…

Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ιρακ, που έχει υποφέρει από τους τζιχαντιστές καμικάζι, δεν του χαρίστηκαν. Τον αφόπλισαν και απενεργοποίησαν το γεμάτο εκρηκτικά γιλέκο του. Του έδεσαν τα χέρια πίσω και τον ξυλοκόπησαν άγρια σε σημείο αναισθησίας.

Τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται στο Ιράκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όποτε έβρισκε τις αισθήσεις του, τότε ακολουθούσε και επόμενος γύρος ξυλοδαρμου. Ο βομβιστής με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, γνωρίζει ότι το τέλος του δεν είναι μακριά. Κάποια στιγμή οι στρατιώτες οπλίζουν και όπως είναι κάτω, τον εκτελούν. Στη συνέχεια ένας ένας άρχισαν να τραβούν σέλφι με τον νεκρό πίσω τους.

Τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται στο Ιράκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το περιστατικό εικάζεται ότι συνέβη έξω από την πόλη Μακχμούρ, κοντά στη νότια Νινευή. Η συγκεκριμένη πόλη απελευθερώθηκε από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και οι δυνάμεις του Ιράκ που πλέον την κατέχουν, βρίσκονται σε επιφυλακή διότι θεωρούν πως πολλοί θύλακες τζιχαντιστών δεν έχουν ακόμη εξαρθρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ