ΝΔ: Η κυβέρνηση αντί να συγκρατήσει δαπάνες, υπερφορολογεί τους πολίτες - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση αντί να συγκρατήσει δαπάνες, υπερφορολογεί τους πολίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής της ΝΔ, Χρίστος Δήμας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την υπερφορολόγηση των Ελλήνων.

«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων επιβεβαιώνει τη γενικότερη εμμονή της Κυβέρνησης στην αύξηση των φόρων, αντί της συγκράτησης των δαπανών.

Συγκεκριμένα καταγράφεται: "Συνολική απόκλιση στόχων κατά 570.000.000 ευρώ στους προϋπολογισμούς των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης"

Η Κυβέρνηση έχει κάνει ξεκάθαρη την επιλογή της: Αντί να πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους με συγκράτηση και αναδιανομή των δαπανών, υπερφορολογεί τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και το σύνολο των παραγωγικών τάξεων.

Συνειδητά διαλύει την ιδιωτική οικονομία και ταυτόχρονα αποτυγχάνει να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει» αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Δήμας ΝΔ φορολογεί κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ