Και η Παπουτσάκη μετανιώνει για το εξώφυλλο στο Down Town για τους πρόσφυγες [βίντεο] - iefimerida.gr

Και η Παπουτσάκη μετανιώνει για το εξώφυλλο στο Down Town για τους πρόσφυγες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το εξώφυλλο του «Down Town» με τους celebrities-πρόσφυγες, στο οποίο συμμετείχε και η ίδια, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ κακό» και «ατυχέστατο»!

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ούτε εμένα μου άρεσε. Η απάντησή μου είναι παρόμοια με των άλλων ανθρώπων που φωτογραφηθήκαμε μαζί. Δικαίως τσίνησαν όλοι. Ήταν πολύ κακό. Ας μείνουμε στην πρόθεση, γιατί έχει περάσει και καιρός», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show» η όμορφη ηθοποιός.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν επικοινώνησε με το περιοδικό όταν είδε το επίμαχο εξώφυλλο, η ηθοποιός ανέφερε: «Ολα αυτά συνέβησαν, αλλά δεν έχει καμία σημασία και δεν θέλω να το συζητήσουμε περαιτέρω. Ήταν ατυχέστατο! Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα, στεναχωρήθηκα πολύ. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο στόχος μου! Είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα, σε βαθμό που όσοι με γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι αυτό μου στοίχισε πολύ».

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, όταν το περιοδικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς, με αφορμή 12σελιδο ρεπορτάζ - αυτοψία του στην Ειδομένη, έβαλε στο εξώφυλλο τους Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Βαγγέλη Γερμανό, Κρατερό Κατσούλη, Νίκο Μουτσινά, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιβάν Σβιτάιλο να ποζάρουν ως πρόσφυγες.

Και η Παπουτσάκη μετανιώνει για το εξώφυλλο στο Down Town για τους πρόσφυγες [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Με την δημοσίευση του περιοδικού και την διάσταση που είχε το θέμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωση πολλλοί είναι αυτή που έσπευσαν να κρατήσουν αποστάσεις, όπως Τάνια Τσανακλίδου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγος της Κρατερός Κατσούλης, ο Βαγγέλης Γερμανός αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς .Μόνο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν εκείνος που δικαιολόγησε το γεγονός, τονίζοντας ότι στόχος ήταν η περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Και η Παπουτσάκη μετανιώνει για το εξώφυλλο στο Down Town για τους πρόσφυγες [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο concept ήταν για να δείξει ότι τα πρόσωπα των προσφύγων μας μοιάζουν, είναι πρόσωπα οικεία, που πριν ξεσπάσει ο πόλεμος ζούσαν ζωές σαν τη δική μας»,τόνισε, τέλος στην απάντηση του το γνωστό περιοδικό.

Και η Παπουτσάκη μετανιώνει για το εξώφυλλο στο Down Town για τους πρόσφυγες [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΥΤΣΑΚΗ περιοδικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ