Ανήλικοι μεθούν με ταμπόν βότκας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανήλικοι μεθούν με ταμπόν βότκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήλικοι στις ΗΠΑ προκειμένου να έρθουν γρήγορα σε κατάσταση μέθης βάζουν στον πρωκτό ή στον κόλπο τους ταμπόν βουτηγμένα σε βότκα. Αυτό μεταδίδουν τις τελευταίες μέρες τα αμερικανικά media προκαλώντας σάλο στη κοινή γνώμη.Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα και της Huffington Post γιατροί αναφέρουν ότι οι νέοι καταφεύγουν σε αυτή την... παράδοξη μέθοδο κατανάλωσης αλκοόλ γιατί μπορείς να μεθύσεις πολύ πιο γρήγορα και κυρίως γιατί δεν γίνονται αντιληπτοί από τους γονείς τους.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για χρόνια εικάζονταν πως οι νέοι χρησιμοποιούσαν τα ταμπόν για να μεθούν όμως οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι πρόκειται για... αστικό θρύλο. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις με ανήλικους που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία σε κατάσταση μέθης και οι γιατροί έκαναν λόγο για «δηλητηρίαση από αλκοόλ» μετά από την χρήση ταμπόν με αλκοόλ.

Πάντως οι γιατροί προειδοποιούν πως η χρήση ταμπόν με αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές κυρίως στον κόλπο, αλλά και σοβαρές λοιμώξεις στον πρωκτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ