Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην περιοχή του Ταύρου, όταν ένας 45χρονος άντρας έσφαξε την μητέρα του ηλικίας 84 ετών.

Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του | iefimerida.gr 0

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ζήτησε από την μητέρα του την κάρτα της για να «σηκώσει» λεφτά και όταν εκείνη αρνήθηκε, την οδήγησε στο υπόγειο της μονοκατοικίας όπου και της επέφερε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα τον θάνατό της, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνώστες περισσότερες λεπτομέρειες.

Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του | iefimerida.gr 1


Σύμφωνα με τους περίοικους, μάνα και γιος καυγάδιζαν συχνά, ενώ η άτυχη γυναίκα είχε και μια κόρη, αδερφή του δράστη, η οποία διαμένει την Εύβοια, αλλά σπάνια επισκεπτόταν τους δύο συγγενείς της, καθώς είχαν έντονες κληρονομικές διαφορές.

Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του | iefimerida.gr 2


Ο δράστης που μέχρι πριν δύο χρόνια εργαζόταν στον Δήμο Ταύρου, απο όπου κια απολύθηκε λόγω των προβλημάτων του, έχει οδηγηθεί στο ΑΤ Πετραλώνων όπου και διενεργείται ανάκριση.

Αγριο έγκλημα στον Ταύρο: 45χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταύρος έγκλημα αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ