Φύγαμε…για OREO με 1.000 ευρώ! - iefimerida.gr

Φύγαμε…για OREO με 1.000 ευρώ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tώρα το OREO δεν είναι μόνο γεμάτο φαντασία… αλλά και γεμάτο δώρα, γιατί κάθε συσκευασία μπορεί να σου χαρίσει 1.000€!

Από 22 Φεβρουαρίου 2016 είναι σε ισχύ ο νέος διαγωνισμός «OREO με 1.000€» που χαρίζει συνολικά 20.000€ σε 20 τυχερούς νικητές σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η συμμετοχή είναι απλή και υπάρχουν δύο τρόποι για να κερδίσεις:

Είτε βρίσκοντας το τυχερό κουπόνι στην προωθητική συσκευασία Oreo Βανίλια 176γρ. με τη ένδειξη OPEN UP και να κερδίσεις 1.000€ με τη μία ή μπαίνοντας στο www.oreomexilia.gr και να πάρεις μέρος στην κλήρωση για 1.000€ κάθε εβδομάδα. Στις εβδομαδιαίες κληρώσεις συμμετέχουν όλες οι συσκευασίες OREO και έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν.

Στα πλαίσια της ίδιας ενέργειας, μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους καταναλωτές του Oreo. Τα αγαπημένα μπισκότα γίνονται ακόμα πιο παιχνιδιάρικα και αποκτούν νέα διαφορετικά σχέδια γεμάτα φαντασία!

Ο διαγωνισμός ισχύει για 10 εβδομάδες και λήγει την 1η Μαΐου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής μπες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, www.oreomexilia.gr ή στο https://www.facebook.com/oreo.

Πάρε μέρος τώρα!

* 20 τυχεροί κερδίζουν από 1.000€ ο καθένας. Ισχύει έως 1η Μαΐου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής επισκεφτείτε το site www.oreomexilia.gr . Οι παραπάνω συσκευασίες είναι ενδεικτικές.

Η προωθητική ενέργεια θα υποστηριχθεί διαφημιστικά μέσω τηλεόρασης και ηλεκτρονικού τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Oreo διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ