Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τώρα έχετε ξυπνήσει και είστε κάπου ανάμεσα στο «τι ήπια εχθές το βράδυ» και του «δεν πρόκειται να ξαναπιώ». Τρομερός πονοκέφαλος, ξερό στόμα και ανάγκη για περισσότερο ύπνο.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του hangover... Τον κόσμου του πόνου, της ναυτίας και της μετάνοιας!

Μπορεί να «παρτάρατε» χωρίς δισταγμό το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο, το μεσημέρι έφτασε (γιατί να έχετε ξυπνήσει πρωί αποκλείετε), οπότε ήρθε η ώρα να δείτε τι θα κάνετε. Οι πιθανότητες να μείνετε μέσα στο σπίτι κερδίζουν, άρα... κάπως πρέπει να περάσετε την ημέρα σας.

Κοιμηθείτε

Τώρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ύπνος. Φωλιάστε στο κρεβάτι σας και μην κουνηθείτε για κανέναν λόγο. Αν κρυώνετε, τυλιχτείτε από την κορυφή ως τα νύχια και κλείστε τα μάτια.

Φάτε τοστ με τυρί

Το στομάχι σας είναι ευαίσθητο, αλλά και άδειο. Προτιμήστε ένα ψημένο τοστ με τυρί για να το γεμίσετε, χωρίς υπερβολές.

Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πιείτε νερό

Αισθάνεστε σαν να είστε στην έρημο και ψάχνετε για νερό... Η κουζίνα είναι μόλις μερικά βήματα μακριά σας, πηγαίνετε να πιείτε νερό, για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας.

Κάντε αγκαλιές

Κι όμως, μερικά άτομα σε κατάσταση hangover έχουν ανάγκη από αγκαλιές, γιατί πιστεύουν πως κάτι κακό θα τους συμβεί. Αν μένετε με τους γονείς σας, τότε η μαμά σας, συνήθως, είναι η τυχερή της υπόθεσης.

Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αγκαλιές με κατοικίδια

Αν δεν έχετε έναν άνθρωπο για αγκαλιά, τότε τα κατοικίδια σας γίνονται η αγκαλιά σας. Τα παίρνετε στο κρεβάτι σας, τους μιλάτε, τους λέτε πως δεν θα ξαναγίνει και η ώρα περνά, πιθανότατα με εσάς να αποκοιμιέστε.

Τώρα αν δεν μένετε με τους γονείς σας, ούτε έχετε κατοικίδιο, τι να κάνουμε;

Ντους

Μια μικρή προσπάθεια για την ανθρωπότητα, μια μεγάλη για εσάς. Το να πάτε στο μπάνιο και να κάνετε ντους. Ναι, το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ξεπλύνετε τα ίχνη ποτών από το σώμα σας και χαλαρώστε.

Δείτε ταινία ή σειρά

Μαζί με το τοστάκι και το χουχούλιασμα στο κρεβάτι, τι καλύτερο από μια ταινία ή σειρά; Αν πονάνε τα μάτια σας, αφήστε το καλύτερα και κοιμηθείτε, αν όχι δείτε τη σειρά σας ή μια ταινία.

Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φάτε κανονικά

Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, η κοιλιά σας θα αρχίσει να γουργουρίζει, οπότε ένα πράγμα θα σας σώσει: Το ψυγείο. Αν πιστεύετε πως αντέχετε, φάτε ό,τι θέλετε.

Μιλήστε με τους φίλους σας

Ναι, με αυτούς, που πιθανότατα να είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς. Αν δεν συναντηθείτε, για να συζητήσετε τις χθεσινές σας κραιπάλες, μιλήστε γι΄ αυτές από το τηλέφωνο.

Ηangover -Ετσι θα τη βγάλετε την επόμενη ημέρα, 9 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hangover επόμενη ημέρα τι να κάνετε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ