«Αρχοντας» της Ρώμης γίνεται ο Μανωλάς – Το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο - iefimerida.gr

«Αρχοντας» της Ρώμης γίνεται ο Μανωλάς – Το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μανωλάς δεν επαναπαύτηκε από τη μεταγραφή του στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014 και συνέχισε να εργάζεται σκληρά. Αυτή ακριβώς η προσπάθειά του είναι που τον έχει μετατρέψει σε νούμερο ένα στόχο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και που όπως όλα δείχνουν ωθεί την Ρόμα να τον ανταμείψει με ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Δεν έχει περάσει παρά μόνο μια εβδομάδα από το δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου που ήθελε την Τσέλσι να κινείται για την απόκτση του Κώστα Μανωλά το προσεχές καλοκαίρι. Σημερα, η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport επανέρχεται και δίνει συνέχεια στο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση της Ρόμα, εμφανώς θορυβημένη από το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον Έλληνα άσο, επιθυμεί να ισχυροποιήσει τη θέση της στο μεταγραφικό παζάρι που ακολουθεί το καλοκαίρι.

Αυτή την στιγμή, ο Μανωλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 και έχει ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η Ρόμα δείχνει διατεθειμένη να αυξήσει σε γενναίο βαθμό τις απολαβές του παίκτη, βάζοντας ενδεχομένως και μια ρήτρα αρκετά ψηλά ενώ όπως επισημαίνει στο ρεπορτάζ η Corrier dello Sport, σημαντικό ρόλο θα παίξει η βαθμολογική θέση της Ρόμα στο φινάλε της σεζόν αφού αν καταφέρει να τερματίσει στη 2η θέση και πάρει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά Κώστας Μανωλάς νεο συμβολαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ