Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αντέλ με την οικογένειά της στην καθημερινότητά της.

Την απάντηση την δίνει η ίδια η τραγουδίστρια, όταν την ρώτησαν για το πώς καταφέρνει να κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ παρά την παγκόσμια φήμη της. Όπως υποστήριξε η ερμηνεύτρια τού «Hello» δεν κρύβεται από τους φωτογράφους και δεν χρειάζεται όταν βγαίνει έξω να μεταμφιέζεται, απλώς γιατί κανείς δεν την αναγνωρίζει.

«Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω τα μαλλιά και το μέικαπ που μου κάνουν στις εμφανίσεις μου, κι αυτό είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρόβλημα», λέει η τραγουδίστρια, η αξία της οποίας ανέχεται σε περίπου 60 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αλλά το καλό που βγαίνει από αυτήν την αδυναμία μου είναι ότι κανείς δεν μπορεί να με αναγνωρίσει όταν πηγαίνω στα μαγαζιά ή στο πάρκο, γιατί δεν μοιάζω με μένα», πρόσθεσε.

«Μοιάζω με αλήτη τον περισσότερο χρόνο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι ερημίτης, γι αυτό και όταν βγαίνω έξω δεν με αναγνωρίζει κανείς», είπε.

Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως τις τελευταίες ημέρες η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια φημολογείται ότι εξετάζει να κάνει ένα πενταετές διάλειμμα από την μουσική μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της, τον ερχόμενο Νοέμβριο, για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου τους.

Εξάλλου κάτι τέτοια τα συνηθίζει η 27χρονη Βρετανή, αφού το τελευταίο της άλμπουμ «25» κυκλοφόρησε μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων χρόνων.

Η Αντέλ εξηγεί γιατί δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ παπαράτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ