Αξιωματούχοι για τον αεροπειρατή της Κύπρου: «Δεν είναι τρομοκράτης, είναι ηλίθιος» - iefimerida.gr

Αξιωματούχοι για τον αεροπειρατή της Κύπρου: «Δεν είναι τρομοκράτης, είναι ηλίθιος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από κάθε πλευρά έχει επιβεβαιωθεί πλέον ότι ο αεροπειρατής της πτήσης 181 της Egypt Air προχώρησε στην πράξη αυτή έπειτα από ερωτική απογοήτευση.

Αξιωματούχοι του ΥΠΕΞ της Αιγύπτου έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι ο εν λόγω άντρας έχει δύο αιτήματα: Το πρώτο έχει να κάνει με το άσυλο που ζητάει από την Κύπρο και το δεύτερο αφορά στην πρώην σύζυγό του την οποία ζητάει να δει.

«Δεν είναι τρομοκράτης, είναι ηλίθιος», είπε αξιωματούχος και συμπλήρωσε: «Οι τρομοκράτες είναι τρελοί αλλά δεν είναι ανόητοι. Αυτός ο τύπος είναι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας πίσω από την αεροπειρατεία και επιβεβαίωσε ότι ο άντρας ζητάει να συναντηθεί με την πρώην Κύπρια γυναίκα του.

«Όλα έχουν να κάνουν με μία γυναίκα» είπε ο Κύπριος Πρόεδρος. «Κάνουμε τα πάντα για να απελευθερώσουμε τους ομήρους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ