Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ντρουκφάρμπεν - iefimerida.gr

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ντρουκφάρμπεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσωρινή αναστολή της εταιρίας Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ, προχώρησε το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά από αίτημα της εισηγμένης και μέχρι να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις επιπτώσεις στη λειτουργία της από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες.

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στη γραμμή παραγωγής μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας Ασπρόπυργο, τονίζει ότι τέθηκε άμεσα σε εφαρμγή το σχέδιο εκκένωσης των εγκαταστάσεων από το ανθρώπινο δυναμικό. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δυστυχώς δεν απεφεύχθησαν σημαντικότατες ζημιές στη μονάδα παραγωγής μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας καθώς και στις αποθήκες ετοίμων μελανιών και πρώτων υλών. Μικρότερης έκτασης ζημιές προκλήθηκαν στο κτήριο που στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η «μονάδα παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων έμεινε ανέπαφη, χωρίς να επηρεάζεται επ' ουδενί η παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα».

«Το ύψος της ζημιάς δεν μπορεί να αποτιμηθεί ακόμη. Οι εγκαταστάσεις και τα αποθέματα της εταιρείας είναι πλήρως ασφαλισμένα. Η Διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη τροφοδοσία της αγοράς. Αμέσως μόλις καταστεί εφικτό, η Διοίκηση της εταιρίας θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, για τον τελικό απολογισμό των ζημιών, την εκτιμώμενη επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα και τον χρονικό ορίζοντα της αποκατάστασης της παραγωγικής λειτουργίας της μονάδας μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ