Αυστρία: 5χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 3χρονης - iefimerida.gr

Αυστρία: 5χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 3χρονης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αστυνομία κάλεσαν οι γονείς ενός 3χρονου κοριτσιού σε νηπιαγωγείο στην Αυστρία και κατηγορούν ένα 5χρονο αγόρι για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους.

Το περιστατικό συνέβη στο νηπιαγωγείο της αυστριακής πόλης του Λιντς, όπου το 5χρονο αγόρι έβαλε ένα τουβλάκι lego στο εσώρουχο του κοριτσιού.

Η αυστριακή αστυνομία επιβεβαίωσε ότι, λόγω της καταγγελίας, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε έρευνα παρόλο που οι εισαγγελείς απέρριψαν την οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας Φίλιπ Κριστλ, δήλωσε: Σε υποθέσεις που αφορούν παιδιά, δεν προχωρούμε σε διώξεις. Τυπικά κάτι τέτοιο δε γίνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Υπάρχουν εξαιρέσεις για μεγαλύτερα παιδιά, αλλά συνήθως δεν υπάρχουν διώξεις».

Οι γονείς μόλις ενημερώθηκαν από την εισαγγελία πως δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες αναφορικά με την καταγγελία, ανακοίνωσαν πως η 3χρονη κόρη τους θα μεταφερθεί σε άλλο νηπιαγωγείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ