«Κλειδώνει» τους τρεις της άμυνας ο Σκίμπε - Οι αλλαγές ενόψει Ισλανδίας - iefimerida.gr

«Κλειδώνει» τους τρεις της άμυνας ο Σκίμπε - Οι αλλαγές ενόψει Ισλανδίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς αναμένεται να καθιερωθεί από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές απ' όσα έδειξε η Εθνική κόντρα στο Μαυροβούνιο ενώ προανήγγειλε αλλαγές προσώπων ενόψει Ισλανδίας.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, προετοιμάζεται για το 2ο φιλικό παιχνίδι της, μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης». Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι η Ισλανδία για την οποία ο Σκίμπε είχε μόνο καλά λόγια να πει, στις δηλώσεις του στις εγκαταστάσεις του Αγ.Κοσμά, οι οποίες προηγήθηκαν της τελευταίας προπόνησης των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επιβεβαίωσε πως θα παρατάξει την ομάδα ξανά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα της 11άδας.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο σε γενικές γραμμές. Δεν μου άρεσε βέβαια η εικόνα που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ στο ματς με την Ισλανδία, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.Η Ισλανδία είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο», ανέφερε ο Σκίμπε.

Ο Γερμανός δεν υπολογίζει στον Θάνο Πέτσο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ταχτσίδης. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καπίνο με τους Οικονόμου, Σιόβα και Μόρα να ξεκινούν βασικοί στην άμυνα. Ο Τζιόλης θα πάρει τη θέση του Σάμαρη ενώ τρίτος στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι Χολέμπας και Τοροσίδης ενώ επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Βέλλιος με τον Παπάζογλου να διεκδικεί θέση βασικού αντί του επιθετικού του Ηρακλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικαελ σκιμπε Εθνική Ομάδα Ισλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ