Παραλίγο θύμα κλοπής στη μέση του δρόμου – Μεγάλη εταιρεία του έκανε δώρο νέα μηχανή [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλίγο θύμα κλοπής στη μέση του δρόμου – Μεγάλη εταιρεία του έκανε δώρο νέα μηχανή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίθανη ιστορία βίωσε ο Μπράντον Τζένκινς, ο οποίος από εκεί που κινδύνευσε να πέσει θύμα κλοπής, βρέθηκε να απολαμβάνει ως δώρο μια ολοκαίνουρια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο 26χρονος, ο οποίος ήταν πρώην μέλος του αμερικανικού στρατού στο Αφγανιστάν, πήγαινε στη δουλειά του όταν ξαφνικά ο 31χρονος Μάικλ Μόνιγκολντ, κατέβηκε από ένα λευκό φορτηγάκι και προσπάθησε να του κλέψει τη μηχανή.

Οι προσπάθειές του δεν στέφθηκαν από επιτυχία και βλέποντας τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή, πατώντας και ουσιαστικά καταστρέφοντας τη μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 31χρονο όμως για τον Τζένκινς η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Παραλίγο θύμα κλοπής στη μέση του δρόμου – Μεγάλη εταιρεία του έκανε δώρο νέα μηχανή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και η Kawasaki πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει την κατεστραμμένη Suzuki GSX 600 του νεαρού με μια ολοκαίνουρια μηχανή αξίας 10.000 ευρώ.

Παραλίγο θύμα κλοπής στη μέση του δρόμου – Μεγάλη εταιρεία του έκανε δώρο νέα μηχανή [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μηχανή κλοπή Kawasaki
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ