Πιπιλή: Να αποπεμφθεί ο Μάρδας από την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Πιπιλή: Να αποπεμφθεί ο Μάρδας από την κυβέρνηση

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποπομπή του Δημήτρη Μάρδα από την κυβέρνηση ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή, μετά από τη δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών περί εξέτασης του οικονομικού προφίλ των προσφύγων και μεταναστών από την κυβέρνηση.

«Να αποπεμφθεί ο Δημήτρης Μάρδας από την κυβέρνηση, Δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις» είπε στον ΣΚΑΪ η κ. Πιπιλή, αντιδρώντας στα λεγόμενα του υφυπουργού.

«Εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μάρδας για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

«Ο κ. Μάρδας έχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη για το τι σημαίνει ευρωπαϊκή χώρα. Εχει κάνει άλλες 4-5 άστοχες δηλώσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή σπάει ταμεία», σχολίασε η κ. Πιπιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ