Ρεκόρ καριέρας από τον Μάντζαρη στην Euroleague - Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεκόρ καριέρας από τον Μάντζαρη στην Euroleague - Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν Βαγγέλη Μάντζαρη να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα σημειώνοντας 19 πόντους και πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης 99-84 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ.

Ο Ελληνας γκαρντ είχε 6/6 σουτ τριών πόντων και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Μετά τον θρίαμβο επί των Ισπανών η κατάσταση για την πρόκριση είναι ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες απέναντι σε Χίμκι στη Ρωσία και ΤΣΣΚΑ στο Φάληρο παίρνει το εισιτήριο, χωρίς να την νοιάζει τι κάνουν οι «αντίπαλοι». Αν χάσει έστω κι ένα παιχνίδι είναι εκτός συνέχειας. Τώρα για το πού θα τερματίσει, εφόσον κάνει το 2x2, είναι μεγάλη κουβέντα και ακόμα το πράγμα είναι μπλεγμένο. Ενδεικτικό πως πέντε ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, 6-6. Θεωρητικά οι Πειραιώτες μπορούν να βγουν μέχρι και... πρώτοι σε ακραίο σενάριο ωστόσο το πρώτο ζητούμενο για την ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι η πρόκριση και πλέον αυτή είναι στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μάντζαρης Ολυμπιακός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ