Από τους «φιρφιρίκους» του Σαμαρά στην Ντόρα ή στην αποστρατεία; - iefimerida.gr

Από τους «φιρφιρίκους» του Σαμαρά στην Ντόρα ή στην αποστρατεία;

Σωτήρης Χατζηγάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναψαν από χθες οι συζητήσεις για τις επόμενες κινήσεις του Σωτήρη Χατζηγάκη μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην υπουργός ο οποίος είχε αποκαλέσει «φιρφιρίκους« ορισμένους συνεργάτες του κ. Σαμαρά , είχε βρεθεί και στο παρελθόν ένα βήμα πριν από την διαγραφή, μιλώντας για τη συμπεριφορά κάποιων προς τον Κώστα Καραμανλή.

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: « Κακώς τον υποτιμούν (τον Καραμανλή) και ειδικά μέσα από το ίδιο μας το κόμμα όπου ορισμένοι φιρφιρίκοι καλλιεργούν ένα κλίμα τόσο ενάντια στον πρώην πρωθυπουργό όσο και σε αναγνωρισμένα στελέχη τα οποία έχουν προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόσφατα είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας αλλά και τότε δεν υπήρξε κάποιο ζήτημα αφού η ΝΔ έχει ήδη να αρχίσει να κινείται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Σε ότι αφορά την πορεία του κ. Χατζηγάκη το επόμενο διάστημα και τα σενάρια περί προσέγγισης με την Ντόρα Μπακογιάννη προς το παρόν όλα είναι στον αέρα.

Ο πρώην υπουργός διατηρεί καλή σχέση με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενταχθεί στο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη. Πρόσφατα μάλιστα είχε ακουστεί ότι στις επόμενες εκλογές ήταν πιθανόν να τον διαδεχόταν ο γιος του ως υποψήφιος βουλευτής άλλα ο ίδιος το είχε διαψεύσει. Σε κάθε περίπτωση, την απόφαση του θα την ανακοινώσει σύντομα καθώς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι πολύ κοντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ