Κλειστό ως και αύριο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών -Εκτακτες πτήσεις της Aegean στη Λιλ - iefimerida.gr

Κλειστό ως και αύριο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών -Εκτακτες πτήσεις της Aegean στη Λιλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Πέμπτη αλλά και αύριο Παρασκευή το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου την Τρίτη, η οποία στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 15 ανθρώπους.

«Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό για τους ταξιδιώτες έως και την Παρασκευή. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε εάν οι εμπορικές πτήσεις θα επαναληφθούν το Σάββατο» δήλωσε από την πλευρά της η Άνκε Φράνσεν, εκπρόσωπος τύπου του αεροδρομίου των Βρυξελλών, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Εξάλλου, καμία πτήση της AEGEAN προς και από Βρυξέλλες δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο, λόγω της μη λειτουργίας του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Για διευκόλυνση των επιβατών της θα πραγματοποιήσει έκτακτες πτήσεις προς/από Λιλ στη Γαλλία, (η Λιλ απέχει από τις Βρυξέλλες 118 χιλ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ