Κωστάλας: Στην ΕΡΤ έπαιρνα μισθό υπαλλήλου, 16 χρόνια δουλεύω αμισθί - iefimerida.gr

Κωστάλας: Στην ΕΡΤ έπαιρνα μισθό υπαλλήλου, 16 χρόνια δουλεύω αμισθί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον μισθό που έπαιρνε στην ΕΡΤ μίλησε ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ τόνισε πως ποτέ του δεν πληρώθηκε για τις υπερωρίες που έκανε.

«Στην ΕΡΤ πληρωνόμουν τον μισθό ενός υπαλλήλου, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σύμβαση. Ότι πληρωνόντουσαν οι άλλοι, το ίδιο πληρωνόμουν και εγώ. Μετά, όταν πήρα τη σύνταξή μου από την ΕΡΤ, συνέχισα να κάνω πράγματα για την ΕΡΤ, αλλά ότι έκανα και κάνω για την ΕΡΤ τα τελευταία 16 χρόνια, είναι χωρίς αμοιβή και με δική μου απόφαση. Όταν είσαι υπάλληλος, έχεις έναν μισθό. Δεν έχω πάρει ποτέ υπερωρίες στην ΕΡΤ, δεν έχω πληρωθεί ποτέ για Κυριακή ή Σάββατο. Έκανα ατελείωτες ώρες, αλλά ποτέ δεν πήγα να τα ζητήσω. Κακώς, δεν φταίει η ΕΡΤ, εγώ δεν πήγα να τα ζητήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κωστάλας μιλώντας στο «Ολα Καλά» του «Makedonia Tv».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Κωστάλας ΕΡΤ μισθός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ