Επικοινωνία Τόσκα-Καμμένου για την «παρεξήγηση» σχετικά με τη σίτιση στην Ειδομένη - iefimerida.gr

Επικοινωνία Τόσκα-Καμμένου για την «παρεξήγηση» σχετικά με τη σίτιση στην Ειδομένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τις αντικρουόμενες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Τόσκα, σχετικά με τη συνδρομή του στρατού στη σίτιση των προσφύγων που βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο υπουργών.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στη συνομιλία λύθηκε η «παρεξήγηση» που είχε προκύψει από τις δηλώσεις που έγιναν σχετικά με το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόσκας αρχικά δήλωσε ότι ο στρατός θα αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων, αλλά στη συνέχεια ο κ. Καμμένος το διέψευσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο στρατός δεν είναι κέτερινγκ.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσαν και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, κάνοντας λόγο για απόλυση συνεννόηση του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Τόσκα.

«Ο κ. Κουμουτσάκος μπέρδεψε την Κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει απόλυτη συνεννόηση του κ. Πάνου Καμμένου με τον κ. Νίκο Τόσκα», ανέφερε η ανακοίνωση που απαντούσε στα σχόλια του εκπροσώπου της ΝΔ για το θέμα.

«Είναι άλλο η ανθρωπιστική βοήθεια με την έννοια της αποστολής containers για την ενημέρωση των μεταναστών και των προσφύγων, τα οποία θα λειτουργήσουν για αυτό το λόγο, είναι άλλο η εξυπηρέτηση της Περιφέρειας Αττικής για να αποσταλεί υλικό και είναι άλλο η τροφοδοσία. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα βγάλει ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία να έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ