«Οι Ευρωπαίοι χαίρονται που επιτέλους μειώνονται οι μισθοί στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

«Οι Ευρωπαίοι χαίρονται που επιτέλους μειώνονται οι μισθοί στην Ελλάδα»

Οι Ευρωπαίοι χαίρονται που επιτέλους μειώνονται οι μισθοί στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Από το Βερολίνο μέχρι την Μπρατισλάβα οι αγανακτισμένοι Ευρωπαίοι έμεναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τους υψηλούς μισθούς και τα προνόμια που απολάμβαναν οι Έλληνες εργαζόμενοι, οι ίδιοι που με το αραλίκι και το lifestyle τους βοήθησαν στο να γονατίσει η Ευρωζώνη» Με αυτή την ιδιαίτερα προκλητική εισαγωγή ξεκινά το άρθρο του Reuters.
To άρθρο που φέρει τον τίτλο «Γενναίος βασικός μισθός-ένας μύθος στην χωματερή της εργασίας στην Ελλάδα» δημοσιεύεται στην αμερικανική εκδοχή της ιστοσελίδας του Reuters και αναφέρεται στις αλλαγές στην μισθοδοσία των Ελλήνων και προσθέτει «Οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και άλλοι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι χαιρετίζουν την μείωση του ελάχιστου μισθού κάτω από τα 750 ευρώ που επέβαλλαν οι δανειστές στην Ελλάδα»
Το άρθρο συνεχίζει να αναφέρεται στα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, αλλά και στην αδυναμία αρκετών εργαζομένων να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ κάνει λόγο και για την ανασφάλιστη εργασία αλλά και για μισθούς που δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ