Εφυγε για Γερμανία η οικογένεια του μικρού άρρωστου πρόσφυγα [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφυγε για Γερμανία η οικογένεια του μικρού άρρωστου πρόσφυγα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί της τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του μικρού πρόσφυγα που πάσχει από καρκίνο προκείμενου να εξεταστούν κι αυτοί ώς πιθανοί δότες.

Το αίτημα της οικογενειακής επανένωσης έγινε δεκτό καθώς αποτελούν πιθανούς δότες για την απαραίτητη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάζεται ο μικρός Σύρος πρόσφυγας.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αναχώρησε σήμερα η μητέρα, τα αδέλφια και ο ξάδερφος του μικρού Ράμι προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουν να αποτελέσουν δότες για το μικρό αγόρι που νοσηλεύεται στο Μόναχο. Το ταξίδι πραγματοποιείται καθώς οι γερμανικές αρχές έκαναν χθες δεκτό το αίτημα οικογενειακής επανένωσης που υποβλήθηκε.

Εφυγε για Γερμανία η οικογένεια του μικρού άρρωστου πρόσφυγα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Ράμι, ο οποίος κατάγεται από τη Συρία, βρέθηκε στη Γερμανία με τον πατέρα του προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ώστε να αντιμετωπιστεί η ασθένειά του. Ωστόσο οι υπόλοιποι συγγενείς του μέχρι σήμερα ήταν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα στην οποία πέρασαν μέσω Τουρκίας.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Ράμι συγκίνησε καιν παράλληλε κινητοποίησε τις ελληνικές και γερμανικές αρχές, που συνεργάστηκαν για την επανένωση της οικογένειας.

Εφυγε για Γερμανία η οικογένεια του μικρού άρρωστου πρόσφυγα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγας Ραμί καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ