19χρονος τραυματίας στις Βρυξέλλες την έχει γλιτώσει από 3 τρομοκρατικές επιθέσεις!

Ένας 19χρονος Αμερικανός, ο Μέισον Γουέλς, είναι ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες. Αναμένεται, όμως, να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματα που υπέστη από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ.

Ο Γουέλς είναι ένας από τους 4 Μορμόνους ιεραπόστολους που τραυματίστηκαν στις επιθέσεις και υπέστη ρήξη στο αχίλλειο τένοντα, τραυματισμούς από θραύσματα και εγκαύματα.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός γλιτώνει από μια τρομοκρατική επίθεση καθώς είχε ξαναβρεθεί μόλις λίγα μέτρα μακριά από μία βόμβα που εξερράγη στο αεροδρόμιο του Βελγίου, ενώ 3 χρόνια πριν μαζί με τον πατέρα του και τη μητέρα του βρίσκονταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την χύτρα που εξερράγη κατά την διάρκεια του Μαραθώνιου της Βοστόνης.

«Αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση» είπε ο πατέρας του στο ABC τονίζοντας ότι ο γιος του παρέμεινε ψύχραιμος μετά και από αυτή τη δοκιμασία.

Ο πατέρας του νεαρού ευχήθηκε αυτή να είναι η τελευταία τρομοκρατική επίθεση που θα βιώσει ο γιος του. «Πιστεύω ότι θα τον κάνει πιο δυνατό άνθρωπο. Ίσως η εμπειρία της Βοστόνης ήταν εκεί για να τον βοηθήσει να το αντιμετωπίσει», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος κατά την διάρκεια των επιθέσεων στο Παρίσι ήταν μόλις ώρες μακριά από την γαλλική πρωτεύουσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ