Ανατριχιαστικό: Είχαν βάλει καρφιά και βίδες στις βόμβες για να προκαλέσουν εκατόμβη στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό: Είχαν βάλει καρφιά και βίδες στις βόμβες για να προκαλέσουν εκατόμβη στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έκαναν οι Αρχές του Βελγίου, λίγες ώρες μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση σε αεροδρόμιο και σταθμό μετρό που προκάλεσε τον θάνατο 34 ανθρώπων και τον τραυματισμό 187.

Στα απανθρακωμένα και διαμελισμένα θύματα αλλά και στα σώματα τραυματιών από το μακελειό στις Βρυξέλλες, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Ζaventem, οι αρχές βρήκαν υπολείμματα από καρφιά και βίδες.

Το εύρημα αυτό καταδεικνύει ότι οι αδίστακτοι βομβιστές αυτοκτονίας, είχαν τοποθετήσει βίδες και καρφιά στους εκρηκτικούς μηχανισμούς προκειμένου να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα από το ωστικό κύμα.

Τις πληροφορίες μεταδίδει το βελγικό VRT το οποίο επικαλείται γιατρούς του Νοσοκομειακού Πανεπιστημίου Leuven, οι οποίοι εντόπισαν, ύστερα από εξέταση των θυμάτων, υπολείμματα από βίδες στα νύχια τους.

Στο νοσοκομείο Leuven νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 11 θύματα των επιθέσεων με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ η κατάσταση των τριών από αυτά χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ