Μήνυμα συμπαράστασης από την Εθνική ομάδα προς το Βέλγιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Μήνυμα συμπαράστασης από την Εθνική ομάδα προς το Βέλγιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπαράστασή τους προς τους Βέλγους πολίτες για το τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών, εξέφρασαν οι Έλληνες διεθνείς, μέσω των επίσημων λογαριασμών στα social media.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα αθώα θύματα και τις οικογένειές τους». Με αυτό το Tweet, που είχε αποδέκτες τους επίσημους λογαριασμούς της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας της χώρας, η Εθνική Ελλάδος έδειξε τη συμπαράστασή της στους Βέλγους μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν το πρωί στις Βρυξέλλες.

Μήνυμα συμπαράστασης από την Εθνική ομάδα προς το Βέλγιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Με αφορμή το θλιβερό συμβάν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών, οι διεθνείς παίκτες έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην Εθνική Βελγίου, με την οποία η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον ίδιο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018», αναφέρει η ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ