Οι υποστηρικτές του ISIS πανηγυρίζουν στο Twitter για τους θανάτους στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Οι υποστηρικτές του ISIS πανηγυρίζουν στο Twitter για τους θανάτους στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους γιόρτασαν τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στον σταθμό του μετρό Μάλμπεκ.

Αν και το Ισλαμικό Κράτος δεν είχε αναλάβει ακόμα την ευθύνη, οι υποψίες ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις επιβεβαιώθηκαν όταν μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν άντρα να φωνάζει στα αραβικά πριν γίνουν οι εκρήξεις.

«Δεν χειροκροτούμε μόνο, αλλά είμαστε χαρούμενοι ξανά. Χαμογελάμε, γελάμε και είμαστε ευτυχισμένοι σαν να είναι ημέρα γιορτής» τουίταρε ένας υποστηρικτής του ISIS.

Ένας άλλος έγραψε: «Βρυξέλλες, αν συνεχίσεις τον πόλεμό σου ενάντια στη θρησκεία του Αλλάχ, αυτή είναι η απάντησή μας». Ο ίδιος χρήστης καταφέρθηκε εναντίον των μουσουλμάνων που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα θύματα της επίθεσης γράφοντας: «Σκυλιά Άραβες καταδικάζουν τους θανάτους των Σταυροφόρων στο Βέλγιο αλλά δεν έκλαψαν για τους μισό εκατομμύριο Σύρους και το ένα εκατομμύριο Ιρακινούς και τους δεκάδες χιλιάδες στη Βιρμανία και το Μάλι. Η σειρά σας έρχεται παλιάνθρωποι».

Άλλοι χρήστες χρησιμοποίησαν το χάσταγκ “#Belgium_is_on_fire_from_explosives” στο Twitter ως ένδειξη γιορτής για τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ