Δύο Κύπριοι ανάμεσα στους τραυματίες στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Δύο Κύπριοι ανάμεσα στους τραυματίες στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου ανακοίνωσε πριν από λίγο, μετά από επικοινωνία με την πρεσβεία της στις Βρυξέλλες, ότι μεταξύ των τραυματιών στο αεροδρόμιο και το μετρό είναι και δύο Κύπριοι.

Πρόκειται για μία νεαρή γιατρό, η οποία ταξίδευε από το Νεπάλ με ενδιάμεση στάση τις Βρυξέλλες, η οποία τραυματίστηκε στις εκρήξεις στο αεροδρόμιο. Η γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά και έχει εγκαύματα. Ο δεύτερος τραυματίας είναι άνδρας και τραυματίστηκε -επίσης, ελαφρά- στις εκρήξεις στο Μετρό.

Το υπουργείο Εξωτερικών στη Λευκωσία παρακαλεί του Κύπριους πολίτες που έχουν οικείους στις Βρυξέλλες, να ενημερώσουν το Υπουργείο Εξωτερικών στα τηλέφωνα +35722801000, +3227395111, στο κινητό του λειτουργού Υπηρεσίας +35799660129 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cycc@mfa.gov.cy και dutyofficer@mfa.gov.cy.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύπριοι Βρυξέλλες επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ