Το λευκό είναι τάση -Πώς να το φορέσεις για να μη μοιάζεις με νύφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το λευκό είναι τάση -Πώς να το φορέσεις για να μη μοιάζεις με νύφη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν είναι πιο αριστοκρατικό και συνάμα καλοκαιρινό από ένα κατάλευκο outfit. Το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού μπορεί να σταθεί μόνο του σε ένα λουκ, δημιουργώντας ένα απλό και σικάτο λουκ. Ναι, η μονοχρωμία είναι τάση.

Υιοθετήστε ένα κατάλευκο outfit από το πρωί ως το βράδυ και ξεχωρίστε με τη μινιμαλιστική σας διάθεση, άναμεσα στις πολύχρωμες καλοκαιρινές τάσεις.

Χαλαρά

Η άνεση είναι το «κλειδί» ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού επικρατεί ζέστη και υγρασία. Ενα χαλαρό πουκάμισο με κουμπιά είναι απαραίτητο. Σηκώστε τα μανίκια και αφήστε ανοικτά τα επάνω κουμπιά. Συνδυάστε το με σορτσάκι και δετά πέδιλα.

Το λευκό είναι τάση -Πώς να το φορέσεις για να μη μοιάζεις με νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μινιμαλισμός

Ο απλούστερος τρόπος να επιτευχθεί ένα μονοχρωματικό σύνολο είναι ένα φόρεμα. Το λευκό, ωστόσο, σε βαμβάκι είναι «επικίνδυνο», μιας και μπορούν να αποκαλυφθούν τα εσώρουχά σας. Ενα, όμως, δαντελωτό φόρεμα, με μια crossbody τσάντα και μεταλλικά σανδάλια αποτελούν ιδανική επιλογή.

Το λευκό είναι τάση -Πώς να το φορέσεις για να μη μοιάζεις με νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σοφιστικέ όγκος

Σε αντίθεση με τα όσα λέγονται, ο όγκος στο παντελόνι είναι εξαιρετικά κολακευτικός. Το ψηλόμεσο στυλ προσθέτει μήκος. Φορέστε ένα μπλέιζερ και τα τακούνια και πηγαίνετε με στυλ στο γραφείο. Αν έχετε το κατάλληλο ύψος προτιμήστε αθλητικά παπούτσια για πιο χαλαρό στυλ.

Το λευκό είναι τάση -Πώς να το φορέσεις για να μη μοιάζεις με νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λευκό outfits καλοκαίρι μονοχρωμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ