Νίκη του ΠΑΟ μέσα στο «Καραϊσκάκης» ζητάει ο πρίγκηπας - iefimerida.gr

Νίκη του ΠΑΟ μέσα στο «Καραϊσκάκης» ζητάει ο πρίγκηπας

ΠΑΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριμ ύψους ενός εκατ. ευρώ προτίθεται να δώσει στους παίκτες του ΠΑΟ ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλ Σαούντ σε περίπτωση που φύγουν νικητές από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Βλάση Τσάκα.

Ο 26χρονος Σαουδάραβας, αναμένεται να εκδόσει και σχετική γραπτή ανακοίνωση, με την οποία θα γνωστοποιεί ότι είναι στις προθέσεις του να δώσει το προαναφερθέν ιλιγγιώδες ποσό στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Μπορεί ακόμα να μην έχει δώσει ακόμη τα 15 εκ. ευρώ για την ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίζεται πως οι παίκτες θα λάβουν τα χρήματα αυτά, αν μπορέσουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Βέβαια, θα αφορά και τις νίκες που προηγήθηκαν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δηλαδή την 3άδα των ντέρμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ