Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέo τηλέφωνo, με μικρότερη οθόνη, παρουσίασε η Apple τη Δευτέρα.

Πρόκειται για το iPhone SE, που- σύμφωνα με την παρουσίαση- έχουν τις ίδιες «επιδόσεις» με την τελευταία σειρά της εταιρείας 6S, απλά είναι μικρότερα, ενώ έχουν και χαμηλότερη τιμή (399 δολάρια). Επιπλέον, η Apple παρουσίασε και ένα νέο, επίσης μικρότερο, iPad.

Πιο αναλυτικά, το νέο τηλέφωνο της εταιρείας είναι 4 ιντσών, ενώ το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών και παράλληλα ανακοινώθηκε ότι μειώνεται η τιμή του Apple Watch.

Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο CEO της εταιρείας, Τιμ Κουκ, στην παρουσίαση που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, το iPhone SE έχει τις ίδιες επιδόσεις με το 6S και μάλιστα έχει «εκπληκτικές βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την μπαταρία», χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 399 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο στις 24 Μαρτίου.

Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σε ό,τι αφορά το νέο iPad Pro των 9,7 ιντσών, έχει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο μοντέλο, των 12,9 ιντσών, αλλά διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία για να υποστηρίζει το Apple Pencil.


Ακόμη, η Apple ανακοίνωσε ότι το iOS 9.3 θα είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple iPad iPhone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ