Ο σπουδαίος Μπουφόν γράφει συγκινητικό γράμμα στο τέρμα του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο σπουδαίος Μπουφόν γράφει συγκινητικό γράμμα στο τέρμα του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορία έγραψε την Κυριακή ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν καθώς «έσπασε» το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στη Serie A, ανεβάζοντας το νέο στα 973 λεπτά.

Αφού ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του, σειρά πήρε η εστία του, την οποία υπηρετεί σε επαγγελματικό επίπεδο από το 1995. Και αποφάσισε να της γράψει ένα γράμμα. Να την ευχαριστήσει, να μπορέσει να της αποδείξει πόσο την... φροντίζει για να είναι ασφαλή. Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά για τον σπουδαίο Μπουφόν.

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Ήμουν 12 ετών όταν σου γύρισα την πλάτη, αρνούμενος το παρελθόν μου για να σου εγγυηθώ ένα ασφαλές μέλλον.

Πήγα με την καρδιά μου.

Πήγα με το ένστικτό μου.

Όμως την μέρα που σταμάτησα να σε κοιτάζω στο πρόσωπο, ήταν επίσης η μέρα που άρχισα να σε αγαπώ.

Να σε προστατεύω.

Να είμαι η πρώτη και η τελευταία γραμμή άμυνας.

Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα πάντα για να μη δω το πρόσωπό σου ξανά. Ή να το κάνω όσο το δυνατόν λιγότερο. Ήταν οδυνηρή κάθε φορά που το έκανα, να γυρνάω και να συνειδητοποιώ ότι σε απογοήτευσα.

Ξανά.

Και ξανά.

Είμαστε πάντα αντίθετα αλλά πάντα αλληλοσυμπληρωνόμαστε, όπως ο ήλιος και το φεγγάρι. Αναγκασμένοι να ζούμε δίπλα δίπλα, χωρίς να είμαστε σε θέση να αγγιζόμαστε. Συμπαίκτες στη ζωή, μια ζωή όπου στερούμαστε κάθε επαφή.

Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, έδωσα τον όρκο μου: ορκίστηκα να σε προστατεύω. Να σε προσέχω. Να είμαι ασπίδα απέναντι στους εχθρούς. Σκέφτομαι πάντα την ευημερία σου, βάζοντας της σε πρώτο πλάνο, περισσότερο ακόμα και από το δική μου.

Ήμουν 12 όταν γύρισα την πλάτη στην εστία μου. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο τα πόδια, το κεφάλι και η καρδιά μου το επιτρέπει».

Ο σπουδαίος Μπουφόν γράφει συγκινητικό γράμμα στο τέρμα του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπουφόν γράμμα Εστία τέρμα ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ