Θαυμαστής άφησε άφωνη την Ριάνα με το τραγούδι του -Κατά τη διάρκεια συναυλίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Θαυμαστής άφησε άφωνη την Ριάνα με το τραγούδι του -Κατά τη διάρκεια συναυλίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφτανε η χαρά του που βρισκόταν μπροστά στη σκηνή, σε συναυλία της Ριάνα. Δεν ήταν μόνο ότι μπόρεσε να τραγουδήσει μαζί της, αλλά πάνω από όλα, ότι κατάφερε να την εντυπωσιάσει.

Ενας θαυμαστής της σταρ της άφησε έκπληκτη με τις φωνητικές του ικανότητες. Ηταν σε συναυλία της Ριάνα στο Σινσινάτι, όταν εκείνη έκανε νόημα σε ένας από τους θαυμαστές που ήταν μπροστά στη σκηνή και γύρισε προς το μέρος του το μικρόφωνο.

Ο Τέρα Τζέι όχι μόνο ήξερε τους στίχους του «FourFiveSeconds», αλλά οι φωνητικές του ικανότητες εντυπωσίασαν την Ριάνα, κάτι που ήταν εμφανές και από την έκφραση που πήρε η σταρ μόλις τον άκουσε.

Εννοείται πως ο άνδρας... τρελάθηκε από τη χαρά του μετά, καθώς άκουσε την σταρ να τον ευχαριστεί από μικροφώνου για τη βοήθειά του στο τραγούδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα συναυλία θαυμαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ