Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δραστήριος και επικοινωνιακός μεγαλύτερος γιος του Γάλλος προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, Τομά, εθεάθη στο πλευρό μιας καστανής πανέμορφης κοπέλας το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αποκαλύπτει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer.

Πριν από τρία χρόνια, ο δεσμός του με την διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Τζόις Τζόναθαν τον είχε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής των γαλλικών ΜΜΕ. Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, o γιος του Γάλλου προέδρου βρήκε τον έρωτα στη καστανή αυτή κοπέλα με τα βαμμένα κόκκινα νύχια.

Παρά την ήττα της Γαλλίας , ο Τομά Ολάντ πέρασε ένα υπέροχο απόγευμα. Ο πρώην της Τζόις Τζόναθαν είχε καλή παρέα. Αν και η ταυτότητα της κοπέλας είναι προς το παρόν άγνωστη, μεταξύ τους υπήρξε οικειότητα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Τομά Ολάντ , ο μεγαλύτερος γιος του Φρανσουά Ολάντ και της πρώην συντρόφου του και νυν υπουργού Οικολογίας , Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Πριν από τρία χρόνια είχε δώσει τη χαριστική βολή στην πρώην ερωμένη του πατέρα του, Βαλερί Τριερβελέρ, με συνέντευξή του στο περιοδικό Le Point. Τότε ο Τομά είχε δηλώσει ότι ο πατέρας του είχε μείνει «άφωνος» από το tweet της Βαλερί εναντίον της μητέρας του.

«Ήξερα ότι κάτι θα συμβεί από την πλευρά της Βαλερί Τριερβελέρ μια ημέρα, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο σοβαρό χτύπημα». Έκτοτε ο ίδιος και τα τρία αδέλφια του αποφάσισαν να διακόψουν κάθε επαφή με την Γαλλίδα δημοσιογράφο του Paris Match.

Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για ένα...φεγγάρι, ο δικηγόρος Τομά εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο LBBa, το οποίο ειδικεύεται σε θέματα εργατικού δικαίου και χειρίζεται διενέξεις εργαζομένων με τους εργοδότες τους.

Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Τομά Ολάντ είναι γνωστός στα γήπεδα και στις κοσμικότητες. Εδώ με τις προηγούμενες κατακτήσεις του και με τους γονείς του:

Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ερωτύλος και ο γιος του Ολάντ -Εθεάθη με καστανή καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιος Ολάντ ερωτύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ