Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού οι Dolce & Gabbana λάνσαραν τις δικές τους μπούργκες, τώρα τα Marks & Spencer λανσάρουν τα δικά τους... μπουργκίνι! Ειδικά, ολόσωμα μαγιό για μουσουλμάνες.

Πρόκειται για δυο σχέδια μπουργκίνι τα οποία πωλούνται αντί 50 λιρών. Πρόκειται για μαγιό που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι με μόνη εξαίρεση το πρόσωπο. Τα μπουργκίνι είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα έτσι ώστε να μπορούν οι γυναίκες που τα φορούν να κολυμπούν με άνεση.

Τα Marks & Spencer έχουν καταστήματα στο Ντουμπά και στη Λιβύη όπου και τα τελευταία τρία χρόνια πωλούν τα μπουργκίνι τους. Από φέτος, όμως, τα μπουργκίνι είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του βρετανικού ηλεκτρονικού καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ρούχων και σύντομα στο κατάστημά τους στο κέντρο του Λονδίνου.

Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως σημειώνουν, πάντως, οι υπεύθυνοι, τα μπουργκίνι εκτός από τις μουσουλμάνες μπορεί να γίνουν το αγαπημένο μαγιό για τις γυναίκες που δεν θέλουν να εκτίθενται καθόλου στον ήλιο.

Στο Λονδίνο, όπου η μουσουλμανική κοινότητα συνεχώς αυξάνεται, πριν λίγο καιρό άνοιξε ένα μαγαζί που πουλά ρούχα αποκλειστικά για μουσουλμάνες, ενώ μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και αλυσίδες καταστημάτων ρούχων λανσάρουν τις δικές τους σειρές, όπως οι Dolce & Gabbana, η DKNY, τα Mango, η Uniqlo, αλλά και τα H&M.

Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπουργκίνι μπούργκα H&M Marks&Spencer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ