Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια, θύμα του τραγικού τροχαίου στη Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια, θύμα του τραγικού τροχαίου στη Βαρκελώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης η Ελληνίδα φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου, η οποία επέβαινε στο λεωφορείο που ανετράπη χθες στη Βαρκελώνη και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, στο λεωφορείο βρισκόταν και δεύτερος Ελληνας φοιτητής, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Οπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση η φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δημόσιο νοσοκομεία της Ισπανίας. Οι γονείς της φοιτήτριας είναι καθ' οδόν προς τη Βαρκελώνη.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνα και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη, απ' όπου έχει διαρκή ενημέρωση.

Το λεωφορείο μετέφερε φοιτητές του προγράμματος Erasmus, από πολλές χώρες του κόσμου, από τη Βαλένθια, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν το τοπικό φεστιβάλ Las Fallas και μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο έχασαν τις ζωές τους 13 άτομα, ενώ ακόμα 43 τραυματίστηκαν, οκτώ εκ των οποίων σοβαρά.

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια, θύμα του τραγικού τροχαίου στη Βαρκελώνη | iefimerida.gr 0
Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια, θύμα του τραγικού τροχαίου στη Βαρκελώνη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ