Ο πιο όμορφος γιατρός του κόσμου είναι ζευγάρι με την ομορφότερη της υφηλίου [εικόνες]

Η ιστορία του Mikhail Varshavski, είναι γνωστή. Όλα ξεκίνησαν όταν το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι γιατρό στον κόσμο, καθώς διαθέτει και όμορφο παρουσιαστικό και πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram.


Ο «Δρ. Μάικ», όπως τον αποκαλούν οι ασθενείς αλλά και οι φίλοι του, εκμεταλλευόμενος τον τίτλο του και την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε, αποφάσισε να βγαίνει σε ραντεβού με όσες κυρίες το επιθυμούσαν μέσω της ιστοσελίδας του, η οποία στόχο είχε τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «the Limitless Tomorrow Foundation».

Όμως τα ραντεβού και οι πολλές γνωριμίες τελείωσαν πρόωρα καθώς ο όμορφος γιατρός ένωσε την ομορφιά του με την πιο όμορφη γυναίκα της υφηλίου για το 2015, Pia Wurtzbach. Ο ίδιος σε συνέντευξή του σε lifestyle site παραδέχτηκε πως έχουν σχέση. «Βγαίνω με τη Pia. Η σχέση μας είναι πολύ πρόσφατη και είμαι ενθουσιασμένος».

Οι φήμες ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι είχαν ξεκινήσει όταν είχαν συναντηθεί στη Νέα Υόρκη, τον προηγούμενο μήνα. Μάλιστα, οι ίδιοι είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους μαζί στα social media. Βέβαια ο τρόπος που που τους έφερε κοντά δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και αρκετοί εικάζουν πως βρέθηκαν μαζί στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ραντεβού που έκανε ο «ομορφότερος γιατρός του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός Μις Υφήλιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ