Μια 23χρονη από τον Βόλο ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος στη Βαρκελώνη με τους 13 νεκρούς - iefimerida.gr

Μια 23χρονη από τον Βόλο ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος στη Βαρκελώνη με τους 13 νεκρούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ελληνίδα φοιτήτρια από το Βόλο είναι ανάμεσα στους τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής λίγο έξω από τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η 23χρονη Βολιώτισσα φοιτήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης για να νοσηλευθεί, αφού φέρει σοβαρά τραύματα, όμως η ζωή της όπως φαίνεται δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μια 23χρονη από τον Βόλο ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος στη Βαρκελώνη με τους 13 νεκρούς | iefimerida.gr 0

Το λεωφορείο μετέφερε φοιτητές του προγράμματος Erasmus, από πολλές χώρες του κόσμου, από τη Βαλένθια, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν το τοπικό φεστιβάλ Las Fallas και μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο έχασαν τις ζωές τους 14 άτομα, ενώ ακόμα 43 τραυματίστηκαν, οκτώ εκ των οποίων σοβαρά.

Μια 23χρονη από τον Βόλο ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος στη Βαρκελώνη με τους 13 νεκρούς | iefimerida.gr 1

Οι τοπικές Αρχές ανέφεραν ότι οι επιβαίνοντες ήταν Ούγγροι, Γερμανοί, Σουηδοί, Νορβηγοί, Ελβετοί, Τσέχοι, Βρετανοί, Ιταλοί, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Ολλανδοί, Γάλλοι και Φινλανδοί φοιτητές Erasmus. Επιπλέον, επέβαιναν και φοιτητές από Νέα Ζηλανδία, Περού, Ουκρανία και ένας Παλαιστίνιος.

Μια 23χρονη από τον Βόλο ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος στη Βαρκελώνη με τους 13 νεκρούς | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ