Σοκάρει η περιγραφή του ατυχήματος από τον Αλόνσο - «Βγήκα γρήγορα για να με δει η μητέρα μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκάρει η περιγραφή του ατυχήματος από τον Αλόνσο - «Βγήκα γρήγορα για να με δει η μητέρα μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του Φερνάντο Αλόνσο για το τρομακτικό ατύχημα στο πρώτο Grand Prix της σεζόν. Ο Ισπανός οδηγός της Formula 1, είδε το μονοθέσιό του να ανατρέπεται όταν προσπάθησε να προσπεράσει τον Εστεμπάν Γκουτιέρες και μίλησε για τα κρίσιμα δευτερόλεπτα.

Πρωταγωνιστές στο ατύχημα ήταν ο Αλόνσο με τον Γκουτιέρες όταν ο Ισπανός επιχείρησε να προσπεράσει τον Μεξικανό αλλά το μονοθέσιο της McLaren ήρθε σε επαφή με αυτό της Haas με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να «απογειωθεί» καταλήγοντας στην αμμοπαγίδα.

Ο Αλόνσο βγήκε γρήγορα και στην αρχή έδειχνε να μην μπορεί να περπατήσει καλά αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά. Σοκ ωστόσο προκαλούν οι δηλώσεις του με τις οποίες περιέγραψε το συμβάν.

«Μπορεί όλα να έγιναν πολύ γρήγορα, όμως για μένα, μέσα στο αυτοκίνητο, ο χρόνος κυλούσε αργά. Πετούσα, πήγαινα πέρα-δώθε. Μία έβλεπα τον ουρανό, μετά το έδαφος, μετά πάλι τον ουρανό! Δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, θέλεις να σταματήσει αυτό. Όταν τελικά ακινητοποιήθηκε το μονοθέσιο, βγήκα γρήγορα από αυτό γιατί ήξερα πως παρακολουθούσε η μητέρα μου και ήθελα να δει πως είμαι καλά! Όμως ήταν σοβαρό ατύχημα».

Στη συνέχεια ο Ισπανός περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το slipstream του Gutierrez μέχρι το σημείο πέδησης αλλά την τελευταία στιγμή, ένας συνδυασμός παραγόντων οδήγησε στο ατύχημα. Ήταν αγωνιστικό συμβάν, προσπαθήσαμε αμφότεροι να μονομαχήσουμε ξεχνώντας πως κινούμασταν με 300 km/h και σε αυτές τις ταχύτητες, κάθε ατύχημα είναι σοβαρό. Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά και είμαι ευγνώμων για την ασφάλεια που παρέχει το μονοθέσιο ώστε να είμαι εδώ και να σας μιλάω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ