Αγριος καβγάς Τσακαλώτου-Βελκουλέσκου: Ελα για διακοπές στην Ειδομένη! - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς Τσακαλώτου-Βελκουλέσκου: Ελα για διακοπές στην Ειδομένη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκληρές απαιτήσεις του Ταμείου σε θέματα πρώτης γραμμής απειλούν να τορπιλίσουν οποιαδήποτε προσπάθεια για οριστική συμφωνία, με την κυβέρνηση να μην κάνει βήμα πίσω από το τσεκούρι επί δικαίων και αδίκων προκειμένου να μην πειραχθεί ο δημόσιος τομέας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος Της Κυριακής», οι σχέσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την Ντέλια Βελκουλέσκου ήταν τόσο τεταμένες σε σχέση με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ αναφορικά με το αφορολόγητο όριο, που την περασμένη Πέμπτη, καβγάδισαν έντονα σε ένα από τα ραντεβού στο Χίλτον.

Αφορμή στάθηκαν οι διακοπές των εκπροσώπων των Θεσμών για το Πάσχα των Καθολικών που εορτάζεται φέτος στις 27 Μαρτίου, με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου να εκφράζει την επιθυμία της να φύγει από την Αθήνα για να κάνει διακοπές με την οικογένειά της.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος Της Κυριακής», η Ντέλια Βελκουλέσκου είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

«Να τελειώνουμε γιατί πρέπει να φύγουμε για διακοπές».

Αυτή η φράση εξόργισε τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, που της απάντησε:

«Για να γνωρίζεις για ποια χώρα μιλάμε, να πάμε διακοπές στην Ειδομένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος βελκουλεσκου Ειδομένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ