Ολάντ: Θα ζητήσουμε την έκδοση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ - iefimerida.gr

Ολάντ: Θα ζητήσουμε την έκδοση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γαλλία θα επιδιώξει την έκδοση του φερόμενου ως «εγκεφάλου» των επιθέσεων στο Παρίσι Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Βέλγο Πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ, εκτιμώντας ότι το Βέλγιο θα ανταποκριθεί με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

«Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνελήφθη μαζί με δυο συνεργούς του και έχει ταυτοποιηθεί. Η σκέψη μου βρίσκεται με τα θύματα της επίθεσης στο Παρίσι και τις οικογένειες τους Ζητάμε την έκδοση του» είπε ο Γάλλος Πρόεδρος ενώ πρόσθεσε, «Έχουν υπάρξει συλλήψεις αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και άλλες. Γνωρίζουμε ότι το δίκτυο των τρομοκρατών είναι ευρύ, τόσο στην Γαλλία, όσο και στο Βέλγιο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ο αγώνας μας δεν έχει ακόμη τελειώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολάντ Βρυξέλλες αμπντεσλαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ