Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο τζιχαντιστής Αμπντεσλάμ στο Μολενμπέκ - iefimerida.gr

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο τζιχαντιστής Αμπντεσλάμ στο Μολενμπέκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Σαρλ Μισέλ είχε προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου για τα συμπεράσματα της συμφωνίας με την Τουρκία, αλλά αυτή ακυρώθηκε.

Σχεδόν τέσσερις μήνες έπειτα από το μακελειό που σημειώθηκε στο Παρίσι, πίσω από το οποίο κρύβονταν τρομοκράτες που ορκίζονταν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, ο υπ’αριθμόν ένα καταζητούμενος, ο 26χρονος μαροκινής καταγωγής, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, συνελήφθη από τη βελγική αστυνομία.

Ο Αμπντεσλάμ, ο οποίος εικάζεται ότι συμμετείχε στις φονικές επιθέσεις που σκόρπισαν το θάνατο σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα, τραυματίστηκε και στη συνέχεια «έπεσε» στα χέρια των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας των βελγικών αρχών, σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Ο 26χρονος λέγεται πως τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρεται σε νοσοκομείο των Βρυξελλών.

Όλα αυτά, λίγες ώρες από την ανακοίνωση πως από το διαμέρισμα στο Φορέ των Βρυξελλών, στο οποίο προ ημερών είχαν πραγματοποιήσει έφοδο Γάλλοι και Βέλγοι αστυνομικοί, είχε περάσει και o Αμπντεσλάμ.

Στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη με τον Γάλλο πρωθυπουργό Φρανσουά Ολάντ.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας στο προάστιο Μολενμπέκ των Βρυξελλών:

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο τζιχαντιστής Αμπντεσλάμ στο Μολενμπέκ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακύρωση Μισέλ Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ