Μενεγάκη: Δεν μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί [βίντεο] - iefimerida.gr

Μενεγάκη: Δεν μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει σε μία πολυτελή βίλα στο Καστρί. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, του σπιτιού, στο οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επρόκειτο να μετακομίσει η παρουσιάστρια με την οικογένειά της.

«Το τελευταίο που θα σας πω που δεν έδωσα σημασία αλλά θα σας το πω κι αυτό γιατί δεν αντέχω πια... Μπήκα στην τράπεζα, όπου μπαίνω με ρωτάνε ''αλλάζεις σπίτι, αλλάζεις σπίτι; ''. Κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού, που δεν το γνωρίζω! Μου λέει όλος ο κόσμος, μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν: ''Μαμά πάμε Καστρί;''. Λέω: ΄'΄Τι να κάνουμε; Εκδρομή;'... Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα στην περιοχή κοιτάζοντας είτε ενοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται, δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Δεν θα απαντούσα αλλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις! Δηλαδή με ρωτάει και η μάνα μου, οι φιλενάδες μου... Τι είναι εκδρομή; Παίρνουμε δύο μπογαλάκια και πάμε; Να φύγουμε από το σπίτι μας; Ίσως κάποιος θέλει να το πουλήσει και λέει ωραία ιδέα ''κάτσε να βάλω την Ελένη μπροστά να παίξει παντού΄΄. Δεν ξέρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη σπίτι Καστρί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ