Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του όπλου με το οποίο ο θρυλικός τραγουδιστής των Νιρβάνα έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών του όπλου με το οποίο πήρε ο ίδιος ο τραγουδιστής των Νιρβάνα την ζωή του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό ακριβώς τον λόγο: γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν σύγχρονο μύθο.

Όπως και να έχει, η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα φωτογραφίες, όπου ένας αστυνομικός κρατά το επίμαχο όπλο. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί τον Ιούνιο του 2015 και μπήκαν στο αρχείο της αστυνομίας της πόλης στις 3 Μαρτίου 2016.

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Κομπέιν είχε βρεθεί νεκρός στο Σιάτλ στις 8 Απριλίου του 1994. Η έρευνα που είχε γίνει τότε είχε δείξει ότι αρκετές ημέρες πριν ο τραγουδιστής των Νιρβάνα είχε απομονωθεί στο σπίτι του παίρνοντας μεγάλες δόσεις ηρωΐνης. Κάποια στιγμή αυτής της έντονης ψυχολογικής κατάστασης αποφάσισε να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από εκείνη την ημέρα, το 2014, ο αστυνομικός Ciesynski ο οποίος ειδικεύεται σε αναδίφηση παλαιών υποθέσεων, έκλεισε τον φάκελο του Κομπέιν, καταλήγοντας ότι ο θάνατος του προήλθε από αυτοκτονία.

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Στο σημείο είχαν βρεθεί και τέσσερα ανεμφάνιστα φιλμ, τα οποία εμφανίστηκαν αργότερα, και το 2014 η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα 34 από αυτές μετά από ισχυρές απαιτήσεις των θαυμαστών του Κομπέϊν.

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι νέες φωτογραφίες με το όπλο με το οποίο ο Κομπέιν πέρασε στην ιστορία, έρχονται να προσθέσουν μία ακόμα εμβληματική εικόνα στο παζλ του μύθου του.

Με αυτό το όπλο αυτοκτόνησε ο θρύλος της ροκ Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδιστής ροκ θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ