Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στη μουσική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» με τον Γιάννη Μπέζο

Το θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και το iefimerida προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση-αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ, «Ας ερχόσουν για λίγο», την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 20:00.

Την Ελλάδα του μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ.


Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών. Ανάμεσα τους, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Τάνια Τρύπη και η Ευρυδίκη.

Μια παράσταση όπου οι ηθοποιοί τραγουδούν, οι τραγουδιστές παίζουν, οι χορευτές παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν υπό τους ήχους νοσταλγικών τραγουδιών που ακόμη και σήμερα σιγοψιθυρίζουν οι άνθρωποι γύρω μας

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Τάνια Τρύπη, Ευρυδίκη, Βαλέρια Κουρούπη, Ελένη Καρακάση, Γιάννα Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κατσώλης, Σταύρος Νικολαϊδης, Γιώργος Παράσχος, Σταύρος Μαρκάλας.
Χορεύουν: Έλενα Κέκκου, Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη, Ελένη Κυριακίδη, Νηρέας Μαρκάκης, Κωνσταντίνος Φρίγγας, Θεόδωρος Σουρμελής.
Τα τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ συνοδεύονται από δεκαμελή ορχήστρα

Η παράσταση
«Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος: Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540000

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα για 5 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση της Τρίτης 22 Μαρτίου στις 20:00:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ