Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσκεψη στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε την εταιρεία logistics και μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων και θέσεων απασχόλησης.

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της δυτικής Αθήνας, μία περιοχή, η οποία δυστυχώς βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι πρώτο μέλημα του κόμματός του είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν τους άνεργους, που είναι οι πραγματικοί αδικημένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο Απρόπυργος έχει σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης. «Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο απο ποτέ. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη» επεσήμανε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις, τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της logistics και την επιμονή της κυρίως σε ελληνικά προϊόντα και τόνισε: «Για να υπάρξει ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις». Ακόμη, ανέφερε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, παγκοσμίως, η οποία ασχολείται με διεθνεις μεταφορές, αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων και με έδρα τον Ασπρόπυργο διακινεί προϊόντα σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, με κάθε μέσο.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής στην εταιρεία, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μελετίου και τοπικούς φορείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ