«Ας τολμήσει να περάσει από τα Δυτικά προάστια και βλέπουμε» - iefimerida.gr

«Ας τολμήσει να περάσει από τα Δυτικά προάστια και βλέπουμε»

Γιάννης Μανώλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριος καυγάς ξέσπασε στη Νεα Δημοκρατία μεταξύ του επικεφαλής της κίνησης των «5» Αρη Σπηλιωτόπουλο και τον Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων Γιάννη Μανώλη.

Οι δυο άντρες που θα αναμετρηθούν στις επόμενες εκλογές στη Β Αθηνών αντάλλαξαν φαρμακερά βέλη κι αυτή τη φορά την αρχή έκανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος λέγοντας για τον κ. Μανώλη ότι «για να είναι υποψήφιος θα πρέπει να υπάρχει πρώτα Ελλάδα». Η ευθεία βολή του τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ δεν έμεινε αναπάντητη από τον κ. Μανώλη: «Ας τολμήσει να περάσει το ποτάμι για τα δυτικά προάστια και μετά να δούμε ποιος θα είναι η δεν θα είναι υποψήφιος».

Η σφοδρή σύγκρουση αποτελεί συνέχεια της άγριας αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οπαδών της λεγόμενης «λαϊκής Δεξιάς» και των πιο φιλελεύθερων μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο στόχαστρο των «σκληρών» έχει μπει πολλές φορές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και όλη η ομάδα των βουλευτών και στελεχών που είχαν ταχθεί το προηγούμενο διάστημα υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ