Η ατάκα του Τζόρτζεβιτς για τον Διαμαντίδη - «Παραλία το ΣK και μετά Euroleague» - iefimerida.gr

Η ατάκα του Τζόρτζεβιτς για τον Διαμαντίδη - «Παραλία το ΣK και μετά Euroleague»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι-οφ της Euroleague έχοντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε μια μαγική βραδιά και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε διάθεση για χιούμορ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Αφού μίλησε για το παιχνίδι με τους Ρώσους, ο Τζόρτζεβιτς δέχθηκε ερώτηση για το πως μπορεί να μεταπείσει τον Διαμαντίδη ώστε να μην σταματήσει το μπάσκετ σε 3 μήνες, οπότε και ολοκληρώνεται η σεζόν.

«Παιδιά, οικογένεια, παραλία ο Δημήτρης το ΣΚ και μετά Euroleague! Τα παιδιά θα είναι χαρούμενα, η σύζυγος θα είναι χαρούμενη, αυτός θα είναι χαρούμενος, όλοι θα είμαστε χαρούμενοι! Αν συνεχίσει να παίζει θα είναι το καλύτερο για όλους μας. Θα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ας δουλέψουμε όλοι γι’ αυτό. Εγώ ήμουν ο παίκτης που σταμάτησα στα 37, αλλά στα 35 είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την οποία δεν δέχθηκα γιατί δεν άντεχαν τα πόδια μου. Μπορώ να καταλάβω τον Δημήτρη, αλλά ο ίδιος πρέπει να καταλάβει ότι κάνει λάθος» απάντησε ο Τζόρτζεβιτς δείχνοντας με χιούμορ την επιθυμία όλων στο πράσινο στρατόπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ