Με αυτό το βίντεο απαντά η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην αποφυλάκιση Ρουπακιά - iefimerida.gr

Με αυτό το βίντεο απαντά η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην αποφυλάκιση Ρουπακιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δολοφόνος του παιδιού της βγήκε από τη φυλακή και η Μάγδα Φύσσα σιωπά και απαντά με ένα βίντεο.

Η οικογένεια Φύσσα αναρτά στη σελίδα του Αθήνα 9,84 στο youtube, ενα video διάρκειας δυο λεπτών και εννέα δευτερολέπτων όπου υπάρχουν αποσπάσματα από την ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου παιδιού τους. Ακούγονται τα περίφημα των Χρυσαυγιτών «ό,τι κινείται σφάζεται», «είμαστε σπόροι των ηττημένων του 1945» ενώ φαίνεται ο ματωμένος σουγιάς του Ρουπακια με τον οποίο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του στις 19 Φεβρουαρίου, τον κατ’ οίκον περιορισμό του Ρουπακιά υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, ενώ θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τις ημέρες που διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πάντα με αστυνομική συνοδεία. Επίσης, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας καθώς του επιβάλλεται απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Φύσσα Ρουπακιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ